Trädbeskärning i Vänersborg

Lundens Gård erbjuder flera olika trädgårdstjänster inklusive trädbeskärning runt om i Vänersborg. Vi är proffs på beskärning av bland annat fruktträd, prydnadsträd, äppelträd, ekar och flera andra träd. Beskärning gör träden både vackrare och förbättrar deras hälsa. Våra beskärningstekniker är noga utvecklade för att minimera riskerna för skador. Vi lägger snitt så att barken kan växa över dem och läka snabbt och naturligt. Genom att välja de mest lämpliga snittvinklarna strävar vi efter att hålla snittytorna så små som möjligt vilket gynnar trädens välbefinnande och utseende.

Boka oss för trädbeskärning i Vänersborg

Kontakta oss för trädbeskärning i Vänersborg så hjälper vi era träd att trivas så de kan växa och blomstra. Vårt proffsiga team av trädgårdsexperter är redo att ge era träd den omsorg de förtjänar. Vi skräddarsyr våra lösningar efter era önskemål och hur just er trädgård är utformad. Vi arbetar med noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att trädbeskärningen i Vänersborg utförs säkert och med högsta kvalitet Använd formuläret till höger eller tryck på knappen för hjälp med beskärning.

Trädbeskärning i Vänersborg

Beskärning av alla sorters träd

Beskärning får anpassas efter trädets förmåga att återhämta sig. Vissa trädslag är väldigt livskraftiga och kan beskäras mycket hårt alternativt hamlas, såsom pil och ask. Andra träd är mycket känsliga såsom exempelvis plommonträd eller äppelträd. Det finns olika tumregler för hur mycket som kan beskäras vid ett enstaka tillfälle. För fruktträd som inte beskurits på många år så krävs det normalt tre efterföljande beskärningar för att få en lämpliga krona. En för hård trädbeskärning leder ofta till att trädet svara med att skjuta många vattenskott.

Våra skickliga trädvårdsexperter i Vänersborg har en passion för träd och vet exakt hur man ska vårda och forma dem på bästa sätt. Vi tror att vackra träd bör vara friska träd, och vår beskärningsteknik är utformad för att främja trädens hälsa och livslängd. Vi är experter på att beskära äppelträd, plommonträd, körsbärsträd med mera..

Trädbeskärning på gång
Trädbeskärning

Vad ingår i tjänsten trädbeskärning i Vänersborg?

Höghöjds beskärning av träd

Vår höghöjds beskärningstjänst är dedikerad till att ta hand om dina träd som når ovanliga höjder. Oavsett om det handlar om majestätiska parkträd, stora prydnadsträd, eller robusta skogsträd och ekar så har vi kompetensen och utrustningen för att utföra beskärningen säkert och effektivt.

Beskärning av äppelträd & andra träd

Vi har expertisen för att beskära en mängd olika träd, inklusive beskära äppelträd för en riklig skörd, beskära ekar för att bevara deras majestätiska skönhet och beskära plommonträd för en sund tillväxt. Oavsett vilken typ av trädvård du behöver, är vårt kunniga team här för att hjälpa dig. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och få dina träd i toppform.

Våra övriga trädgårdstjänster i Vänersborg 

Förutom trädbeskärning så erbjuder vi flera olika trädgårdstjänster i Vänersborg med omnejd, som exempelvis: Brålanda, Frändefors, Lilleskog, Vargön Väne-ryr, Vänersborg, Vänersnäs och Öxnered.

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning

Kontakta oss