Bortforsling i Vänersborg

Är din trädgård i Vänersborg fylld med träd, grenar, och kvistar som behöver transporteras bort? Låt oss underlätta för dig genom att erbjuda en effektiv och pålitlig bortforslingstjänst. Med vårt engagerade team och specialiserad utrustning tar vi hand om allt från små kvistar till stora träd. Du kan lita på oss för ett effektivt och prisvärt avlägsnande av allt trädgårdsavfall så din trädgård blir ren och fräsch. 

Prisvärd bortforsling av träd & grenar i Vänersborg

Lundens Gård specialiserar sig på effektiv bortforsling av träd och grenar i Vänersborg. Vi använder välbeprövade metoder för att samla ihop och avlägsna både stockar och grenar från nedlagda träd. Ibland krävs manuell dragning och bortforsling av grenar, men oftast överträffas mänsklig kraft av vårt team med kran och vagn. Vår skogsvagn är skräddarsydd för att lasta både stora stockar och ris, och den har kapacitet att rymma mer än en vanlig container och är en optimal lösning för bortforsling. Kontakta oss idag för att få hjälp med bortforsling i Vänersborg.

Bortforsling träd och grenar på Orust

Egna upplagsplatser för en mer hållbar lösning

Normalt transporteras stockar och ris till våra speciella upplagsplatser, där de effektivt flisas med stora maskiner. Allt material återanvänds, med huvuddelen som går till olika värmeverk, medan annat används som massaved. Återvinning av flis är ett miljövänligt val, då flisen förbränns i stora pannor med effektiv rökgasrening. Vanligtvis sker bortforslingen inom samma kommun där trädfällningen utförts, vilket minimerar långa transportsträckor.

Bortforsling
Bortforsling med stor traktor

Våra övriga trädgårdstjänster i Vänersborg 

Förutom bortforsling så erbjuder flera olika trädgårdstjänster i Vänersborg med omnejd, som exempelvis: Brålanda, Frändefors, Lilleskog, Vargön Väne-ryr, Vänersborg, Vänersnäs och Öxnered.

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning

Kontakta oss