Stubbfräsning - Ta bort stubbar med garanti

Vi hjälper dig snabbt och smidigt med stubbfräsning.

Garanti på Jobbet - Om vi missar att fräsa ett större rotben kommer vi tillbaka och rättar till det.

RUT-avdraget direkt på Fakturan - Vi tar hand om administrationen.

Få ett kostnadsfritt prisförslag direkt.

Alltid fasta priser på stubbfräsning

Ta steget och bli av med dina stubbar

Vi är experter på professionell och säker stubbfräsning. Normalt kan vi hjälpa dig få bort dina stubbar och förbättra din trädgård redan inom några dagar från beställning. I bland till och med samma dag. Få din kostnadsfria offert med en gång genom att ringa oss eller klicka dig vidare via knappen nedan.
Varmt välkommen!

070-827 6315

Varför stubbfräsning?

Det finns många bra anledningar till varför stubbfräsning är nödvändigt. För det första ger kvarlämnade stubbar ofta ett dåligt intryck av en trädgård eller område. De är också en vanlig samlingsplats för insekter, skadedjur och svamp som potentiellt kan skada andra växter i din trädgård. Om du har små barn utgör de också en stor skaderisk. Stubbfräsning är alltså en av de mest effektiva metoderna som snabbt kan förbättra helhetsintrycket av din trädgård samtidigt som det främjar övrigt växtliv och gör din trädgård till en säkrare plats för dina barn.

Fördelar med att anlita oss

Vi har lång erfarenhet av professionell och säker stubbfräsning. Med hjälp av våra effektiva maskiner fräser vi både stora och små stubbar åt allt från privatpersoner, bostadsrättsföreningar, vägföreningar, företag och kommuner. Hos oss är alla kunder välkomna och inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Vi hjälper dig enkelt och smidigt att få bort dina stubbar så du slipper ha dem kvar i din trevliga trädgård. Hos oss slipper du vänta och du kan få hjälp redan inom ett par dagar eller när du själv önskar. 

Här är våra områden som vi erbjuder stubbfräsning

Stubbfräsning på Västkusten

Vi hjälper till med stubbfräsning längs hela kusten, från Kungälv i söder till Tanum i norr. Mest stubbar fräser vi på Orust och på Tjörn, men det blir många även norrut i Lysekil, Munkedal och Sotenäs. Även inne i landet i Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan fräser vi många stubbar. Nedan en lista på de kommuner vi erbjuder stubbfräsning i.

När du anlitar oss för stubbfräsning kan du räkna med att vi lämnar din trädgård i perfekt skick och våra metoder är även väldigt skonsamma för din trädgård. Vi fräser normalt bort stubbe och rotben 10 cm under markytan, vilket är perfekt om du planerar att så gräs efteråt, men vi kan självklart fräsa ännu djupare vid önskemål.

Stubbfräsning på Lidingö och i Stockholm

Från vår andra bas på Lidingö erbjuder vi stubbfräsning från mars till och med november runt om i Stockholm både i söderort och norrort. Nedan är några exempel på kommuner vi arbetar mera i:

Fasta och förmånliga priser med RUT-avdrag

Hos oss kan du enkelt och smidigt få ett fast prisförslag för stubbfräsning genom att ringa oss eller genom att begära en kostnadsfri offert.  Våra priser är förmånliga, konkurrenskraftiga och alltid fasta utan dolda avgifter. Prisexempel för att fräsa bort 3 st stubbar med en diameter på vardera 30 cm: 

Netto (d.v.s. efter RUT-avdrag): 1500 kr plus moms = 1875 kr . Normalt kan vi hjälpa dig redan inom endast några dagar.

Vi hjälper dig som anlitar oss som privatperson att använda RUT-avdraget för vår stubbfräsning, vilket sparar dig hela 50% av den totala arbetskostnaden. 

Stubbfräsning med maskin

Kontakta oss