Din lokala specialist på stubbfräsning

  • Vi hjälper dig snabbt och smidigt
  • Förmånliga priser
  • Vi hjälper dig med RUT-avdraget
  • Få ett kostnadsfritt prisförslag direkt

Få ett fast prisförslag direkt

Vi är experter på professionell och säker stubbfräsning. Oftast kan vi hjälpa dig få bort dina stubbar och förbättra din trädgård redan inom några dagar från beställning. Få din kostnadsfria offert med en gång genom att ringa oss eller klicka dig vidare via knappen nedan. Varmt välkommen!

Varför stubbfräsning?

Det finns många bra anledningar till varför stubbfräsning är nödvändigt. För det första ger kvarlämnade stubbar ofta ett dåligt intryck av en trädgård eller område. De är också en vanlig samlingsplats för insekter, skadedjur och svamp som potentiellt kan skada andra växter i din trädgård. Om du har små barn utgör de också en stor skaderisk.

Stubbfräsning är alltså en av de mest effektiva metoderna som snabbt kan förbättra helhetsintrycket av din trädgård samtidigt som det främjar övrigt växtliv och gör din trädgård till en säkrare plats för dina barn. 

Fördelar med att anlita oss

Vi har lång erfarenhet av professionell och säker stubbfräsning. Med hjälp av våra effektiva maskiner fräser vi både stora och små stubbar åt allt från privatpersoner, bostadsrättsföreningar, vägföreningar, företag och kommuner. Hos oss är alla kunder välkomna och inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Vi fräser stubbar längs hela kusten, från Kungälv i söder, Stenungssund, Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg, Ljungskile, Orust, Tjörn, Munkedal, Lysekil och Sotenäs. 

Vi hjälper dig enkelt och smidigt att få bort dina stubbar så du slipper ha dem kvar i din annars trevliga trädgård. Hos oss slipper du vänta och du kan få hjälp redan inom ett par dagar eller när du själv önskar. 

När du anlitar oss för stubbfräsning kan du räkna med att vi lämnar din trädgård i perfekt skick och våra metoder är även väldigt skonsamma för din trädgård. Vi fräser normalt bort stubbe och rotben 10 cm under markytan, vilket är perfekt om du planerar att så gräs efteråt, men vi kan självklart fräsa ännu djupare vid önskemål. 

Fasta och förmånliga priser med RUT-avdrag

Hos oss kan du enkelt och smidigt få ett fast prisförslag för stubbfräsning genom att ringa oss eller genom att begära en kostnadsfri offert

Våra priser är förmånliga, konkurrenskraftiga och alltid fasta utan dolda avgifter. Prisexempel för att fräsa bort 3 st stubbar med en diameter på vardera 30 cm: 

Netto (d.v.s. efter RUT-avdrag): 1500 kr plus moms = 1875 kr . Normalt kan vi hjälpa dig redan inom endast några dagar.

Vi hjälper dig som anlitar oss som privatperson att använda RUT-avdraget för vår stubbfräsning, vilket sparar dig hela 50% av den totala arbetskostnaden.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!