Trädfällning och stubbfräsning i Trollhättan - ett tryggt och säkert val

”Jag är så nöjd och skall med glädje å stolthet rekommendera er.”

Ulla G. Kamperöd

Välkommen att anlita Lundens Gård

Lundens Gård erbjuder en komplett trädservice för privatpersoner nu även i Trollhättan. Vi har vårt ursprung från Orust där vi alltid hållit på att fälla träd i våra skogar och kring våra åkrar. För sju år sedan korsades vår väg av Atle Trädfällare som är en legendarisk trädfällare från Lidingö. Vi arbetade tillsammans under flera år och lyckades mejsla fram våra tjänster på ett lyckat sätt utifrån våra olika erfarenheter. 2017 satte vi upp skylten med Trädfällning uppe på Orust. Nu fäller vi flest träd av alla ute på öarna och är en av de främsta aktörerna på området på Västkusten.

Våra trädfällningstjänster i Trollhättan

Kontakta oss redan idag för trädfällning i Trollhättan

Du är varmt välkommen att kontakta våra erfarna arborister och trädfällare.  Ring och gärna eller om du hellre vill använd kontaktformuläret nedan. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med dina träd. Hos oss kan du alltid få fasta priser utan överraskningar och nästan alla tjänster vi erbjuder omfattas av RUT-avdrag som ger 50% rabatt på hela arbetskostnaden inkl moms. Börja med att kontakta oss för att fråga eller boka in ett kostnadsfritt besök.

Vilka fördelar ni får att anlita oss

Ett team av trädfällare & arborister med lång erfarenhet och bred kunskap som

  • IF ansvarsförsäkring på 10 Mkr
  • Alla nödvändiga behörighete
  • Alltid fasta prise
  • RUT-avdrag på våra trädtjänster för att spara 50% av arbetskostnade
  • Kostnadsfria hembesök och offerter
  • Avancerad utrustning som inkluderar skylift, proffssågar och traktor med skogsvagn
  • Vi erbjuder även andra tjänster som t.ex stubbfräsning, bortforsling och beskärning som kan kombineras med trädfällning