Trädfällning och stubbfräsning i Trollhättan - ett tryggt och säkert val

Slipp skugga, förbättra utsikten eller bort med farliga träd inför höststormarna.

En stubbe i vägen eller en rabatt med rötter och stubbar? Då är stubbfräsning det enkla sättet.

Beskärning

Ibland behöver träden hjälp med att bli vackra. För fruktträd har beskärning en praktisk funktion.

Bortforsling

Det är ett tungt jobb att frakta bort ett fällt träd. Låt oss ta hand om det.

Häckklippning

En vacker klippt häck ramar in trädgården. Kontakta oss om du behöver hjälp.

” Tusen tack för arbetet ni utfört hos oss! Vi är jättenöjda!” – Åsa T. Trollhättan

Trädfällning Trollhättan

Har du Har du som bor i Trollhättan behov av stubbfräsning, trädfällning beskärning, bortforsling och häckklippning i din trädgård är du varmt välkommen att kontakta oss på Lundens Gård. Vi har lång erfarenhet av trädfällning och kan hjälpa dig att fälla träd, fräsa stubbar, att beskära träd, ta hand om trädgårdsavfall, klippa häckar som är lätta eller svårare mm. Vi vill att du skall känna dig trygg och säker i ditt val att anlita oss som trädfällare och arborist. Detta gäller i allt från första kontakt till dess vi har städat, krattat och blåst din gräsmatta.

På Lundens Gård strävar vi efter att kunna erbjuda dig som kund ett komplett och heltäckande utbud av kvalitativa trädtjänster som först och främst omfattar arbete som arborist o trädfällning i Trollhättan men också nu inkluderar stubbfräsning, beskärning och bortforsling. Vi strävar efter att finnas för våra kunder som det trygga och säkra valet när det kommer till träd.

Eftersom vi har lång erfarenhet av att fälla träd, besitter en bred och omfattande kunskap och samtidigt alltid jobbar utifrån ett mycket högt säkerhetstänk i allt vi gör så använder vi avancerad utrustning och har heltäckande försäkringar för optimal trygghet. 

Känner du att detta låter som något för dig så kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök. Vid detta besök ger vi dig antingen ett fast pris direkt eller så återkommer i med skriftlig prisförslag. Dessa kostnadsförslag tar också hänsyn till möjligheten för dig att använda RUT-avdraget, vilket sparar dig hela 50% av arbetskostnaden. Varmt välkommen.

”Vi ska vara ett tryggt och säkert val för trädfällning” 

Ingemar Rickenlund, Lundens Gård

Jag har arbetat med trädfällning, gallring och röjning, beskärning i hela mitt liv på våra egna gårdar och arrendemarker. För sju år sedan mötte jag Atle Trädfällare, en närmst legendarisk arborist på Lidingö. Vi jobbade tillsammans under flera vintrar på Lidingö. 2017 satte vi upp skylten vid vår gård på Orust och numera hugger vi träd 250 dagar om året. Vårt sätt att arbeta är en kombination av vårt eget säkerhetstänkande och fokus på effektiva maskiner tillsammans med de tekniker och noggrannhetstänkande hos Atle Trädfällare.

Idag erbjuder vi trädfällning från mark och sektionsfällning uppe i träd. Allt vi fäller kan vi bortforsla till någon av våra depåer där stockar och ris återanvänds till flis och massaved.

Exempel på arbeten i Trollhättan

Mer ljus i trädgården inför kommande pool-bygge i villaträdgård. Den stora björken i väster skulle ha tagit mycket skön värme.

Våra trädfällningstjänster i Trollhättan

Kontakta oss redan idag

Du är varmt välkommen att kontakta våra erfarna arborister och trädfällare.  Ring och gärna eller om du hellre vill använd kontaktformuläret nedan. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med dina träd. Hos oss kan du alltid få fasta priser utan överraskningar och nästan alla tjänster vi erbjuder omfattas av RUT-avdrag som ger 50% rabatt på hela arbetskostnaden inkl moms. Börja med att kontakta oss för att fråga eller boka in ett kostnadsfritt besök.

Vi erbjuder trädgårdstjänster runt omkring hela Trollhättan som exempelvis Bäberg, Garnviken, Sjuntorp och Upphärad med flera.

Vilka fördelar ni får att anlita oss

Ett team av trädfällare & arborister med lång erfarenhet och bred kunskap som

  • Ansvarsförsäkring på 10 Mkr, som vi dock aldrig behövt utnyttja
  • Alla nödvändiga behörigheter
  • Alltid fasta priser
  • RUT-avdrag på våra trädtjänster för att spara 50% av arbetskostnaden
  • Kostnadsfria hembesök och offerter
  • Avancerad utrustning som inkluderar skylift, proffssågar och traktor med skogsvagn
  • Vi erbjuder även andra tjänster som t.ex stubbfräsning, bortforsling och beskärning som kan kombineras med trädfällning

Kontakta oss