Trädfällning

Våra arborister erbjuder omfattande trädfällningstjänster av högsta kvalitet runt om i Sverige. Med vår dedikation till professionalism, säkerhet och miljöhänsyn är vi det självklara valet när du behöver fälla träd. Våra duktiga arborister har förutom lång erfarenhet även alla nödvändiga utbildningar och behörigheter som krävs för alla trädällningsjobb vi utför. Vi har alltid full fokus på säkerheten men har givetis omfattande försäkringar som täcker eventuella skador om olyckan skulle vara framme när vi fäller ett träd.

Trädfällning med motorsåg i Sverige
Trädfällning med motorsåg.

Professionell trädfällningsservice

Ni kan anlita oss för alla typer av trädfällningar och vara säkra på att det utförs på ett professionellt sätt. Det spelar ingen roll var trädet eller träden finns. Vi har expertis och utrustning för att klara av de mest krävande fällningar på ett säkert och prisvärt sätt. 

  • Trädfällning med full fokus på säkerhet
  • Lång erfarenhet som arborister
  • Förmånliga priser runt om i Sverige med RUT-avdrag
  • Behöriga och försäkrade trädfällare
  • Kostnadsfria offerter med fasta priser

Här kan du se olika fällningstekniker som vi arbetar med.

Fälla stora träd

Varför behöver man fälla träd?

Att fälla träd kan givetvis vara nödvändigt av flera anledningar. Kanske man vill fälla träd som skymmer för att få den perfekta solbrännan hemma i trädgården eller som hela tiden tappar sina löv i poolen. Om du skall bygga en ny uteplats, garage eller växthus kan du behöva ta bort träd som står i vägen. Ofta behöver man kapa eller fälla träd som skadats av en storm eller sjukdom och som därför utgör en fara på både egendom och skada. Tänk om ditt träd skulle falla och krossa grannens nya bil. Oavsett av vilken anledning just du behöver en trädfällning så kan vi hjälpa dig. 

Anlita en erfaren arborist för säker trädfällning

Vid en trädfällning måste man ta med flera faktorer i bedömningen. Var ska man lägga snittet,  vilka verktyg skall användas,  blåser det för mycket, måste man spänna upp linor och kan jag fälla trädet utan att det hamnar på grannens hus?  Trädfällning innebär att stora krafter sätts i spel och minsta fel kan innebära en katastrof. Anlita en erfaren arborist som är proffs på att fälla träd som tar med alla dessa faktorer i beräkningen. Du får en säker trädfällning och du kan även få hjälp med bortforsling och stubbfräsning. Om du undrar över något så läs gärna våra frågor & svar och titta på före & efter bilder.

Våra tjänster

 

Om du befinner dig på annan plats i Sverige så tveka inte att kontakta oss ändå.
Om du bestämmer dig för att själv fälla ditt träd så finns här en bra guide från Husqvarna.

Kontakta oss