Trygg och säker trädfällning, stubbfräsning och trädgårdstjänster på Orust

”Jag är så nöjd och skall med glädje å stolthet rekommendera er.”

Ulla G. Kamperöd

Det var här på Orust det började. På Lundens Gård hade vi huggit i egna skogar och på arrendemarker kring åkrarHär fällde vi stora och små träd och blev så småningom rätt stora på att sälja ved. Så en dag för 7 år sedan träffade vi Atle Trädfällare, en legend på Lidingö när vi jobbade med att skotta snö på Lidingö Kommun.

Vi kom sedan att jobba tillsammans med honom och hans kollegor under flera vintrar på Lidingö med omnejd. Det blev ett väldigt bra möte, vi hade med oss fäll-tekniker och arbetssätt med traktorer och skogsvagnar från skogen och han behärskade alla tekniker inne i trädgårdar. Jag minns att det var en chock för mig när vi skulle fälla träd i början, hur mycket arbete det var med att kratta och städa. Nu tillhör Atle de mer noggranna i branschen men efter hand blev detta en del av vår egen standard.  Sen en vårdag 2017 satte vi upp skylten om Trädfällning på Orust och resten är historia. Nu fäller vi mest träd av alla på Orust som fortfarande är vår största marknad.

Glädjande kommer Atle fortfarande till oss ett par veckor om året då vi hjälps åt med de allra svåraste uppdragen. Dessutom får vi en ovärderlig input på nya metoder och arbetssätt.

Nedan flera bilder från fällningar på Orust då kameran hunnits med. För att se bättre – klicka på bilderna. Det tenderar att bli fokus på fällning av stora bjässar men också en del vardagsbilder.