Trygg och säker trädfällning och stubbfräsning av arborister i Sotenäs

”Jag är så nöjd och skall med glädje å stolthet rekommendera er.”

Ulla G. Kamperöd

Lundens Gård - ett komplett urval av trädtjänster

På Lundens Gård strävar vi efter att kunna erbjuda dig som kund ett komplett och heltäckande utbud av kvalitativa trädtjänster som först och främst omfattar arbete som arborist o trädfällning i Sotenäs men också nu inkluderar stubbfräsning, beskärning och bortforsling. Vi strävar efter att finnas för våra kunder som det trygga och säkra valet när det kommer till träd.

Eftersom vi har lång erfarenhet av att fälla träd, besitter en bred och omfattande kunskap och samtidigt alltid jobbar utifrån ett mycket högt säkerhetstänk i allt vi gör så använder vi avancerad utrustning och har heltäckande försäkringar för optimal trygghet. 

Känner du att detta låter som något för dig så kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök. Vid detta besök ger vi dig antingen ett fast pris direkt eller så återkommer i med skriftlig prisförslag. Dessa kostnadsförslag tar också hänsyn till möjligheten för dig att använda RUT-avdraget, vilket sparar dig hela 50% av arbetskostnaden. Varmt välkommen.

Arborist o trädfällning - se vilka fler tjänster som också erbjuds i Sotenäs

Vi på  Lundens Gård arbetar med ett stort engagemang för våra kunders träd och har säkerhet i fokus på alla våra uppdrag. Vi har lång erfarenhet av att arbeta på i egna skogar men på senare tid framför allt hos privatpersoner inom trädfällning. Nedan en lista på arbeten som vi utför

  • Markfällning och avancerad sektionsfällning uppe i träd
  • Stormfällda träd och vindfällor
  • Gallringar i parker
  • Beskärning av fruktträd, prydnadsträd och vårdträd
  • Träd vid ledningar
  • Röjning av sly och buskar.
  • Stubbfräsning
  • Häckklippning
  • Bortforsling

Vår historia med trädfällning

Lundens Gård erbjuder vi en komplett trädservice med fokus på arborist o trädfällning i Sotenäs för privatpersoner. Vi har vårt ursprung från Orust där vi alltid hållit på att fälla träd i våra skogar och kring våra åkrar. För sju år sedan korsades vår väg av Atle Trädfällare som är en legendarisk trädfällare från Lidingö. Vi arbetade tillsammans under flera år och lyckades mejsla fram våra tjänster på ett lyckat sätt utifrån våra olika erfarenheter. 2017 satte vi upp skylten med Trädfällning ute på Orust. Nu fäller vi flest träd av alla ute på öarna och är en av de främsta aktörerna på området på Västkusten.