Trädbeskärning i Sotenäs

Vi erbjuder professionell trädbeskärning i Sotenäs. Vi beskär bland annat fruktträd, prydnadsträd, äppelträd, ekar och andra sorters träd snabbt och effektivt och till bra priser. Rätt beskärning gör träden snyggare och mer hälsosamma och våra beskärningstekniker är speciellt utformade för att minimera skador på träden. Vi utför trädbeskärning så att snittytorna blir så små som möjligt vilket gör att barken kan växa över och läka trädet naturligt.  Vi erbjuder professionell trädbeskärning i Sotenäs. Vi beskär bland annat fruktträd, prydnadsträd, äppelträd, ekar och andra sorters träd snabbt och effektivt och till bra priser. Rätt beskärning gör träden snyggare och mer hälsosamma och våra beskärningstekniker är speciellt utformade för att minimera skador på träden. Vi utför trädbeskärning så att snittytorna blir så små som möjligt vilket gör att barken kan växa över och läka trädet naturligt.  

Behöver ni hjälp med trädbeskärning i Sotenäs?

Kontakta oss om ni behöver hjälp med trädbeskärning i Sotenäs. Vi hjälper vi er att få vackra och hälsosamma träd med hjälp av professionell beskärning. Vårt kunniga team av trädgårds- och trädvårdsexperter är redo att alla era träd den omsorg de förtjänar. Vi anpassar våra tjänster efter era önskemål och arbetar med noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att trädbeskärningen utförs säkert och med högsta kvalitet. Använd formuläret eller tryck på knappen för hjälp med beskärning av dina träd i Sotenäs.

Trädbeskärning, beskärning av äppelträd i Sotenäs.

Vi beskär alla sorters träd i Sotenäs

 

Lundens Gård beskär alla sorters träd runt om i Sotenäs. Beskärningen av ett träd får anpassas efter trädets förmåga att återhämta sig. En del träd är väldigt livskraftiga och kan beskäras krafyigt, såsom pil och ask. Andra träd är väldigt känsliga, som plommonträd eller äppelträd och de måste beskäras mer försiktigt. Det finns olika regler för hur mycket som kan beskäras vid ett enstaka tillfälle som vi alltid följer för bästa effekt. För fruktträd som inte beskurits på många år så krävs det normalt tre beskärningar för att få en lämpliga krona. En för hård trädbeskärning leder ofta till att trädet svarar med att skjuta många vattenskott.

Våra duktiga trädvårdsexperter som är verksamma i Sotenäs har en stor passion för alla sorters träd. Vi vet hur man ska vårda och beskära träden på bästa sätt för att få just den form som man är ute efter. Vackra träd är  friska träd och med våra beskärningstekniker främjas trädens hälsa och livslängd. Lunds Gård är proffs på beskärning av alla sorters träd, inklusive äppelträd, plommonträd, körsbärsträd, ekar, tallar med mera.

 

 

Trädbeskärning i trädgård
Beskärning av träd

Vad som ingår i våra tjänster

När det kommer till trädbeskärning i Sotenäs så är det viktigt att förstå vad du kan förvänta dig av vår tjänst. Vi är här för att ge dig en detaljerad översikt över vad beskärning innebär och om du undrar över något så tveka inte att kontakta oss. Träd förtjänar alltid omsorg och uppmärksamhe vilket vi gärna ger dem. Läs mer om beskärning här.

Höghöjds trädbeskärning

Vår höghöjds trädbeskärningstjänst är dedikerad till att ta hand om dina träd som når ovanliga höjder. Oavsett om det handlar om stora och väldiga parkträd, prydnadsträd eller robusta skogsträd och ekar så har vi kompetensen och utrustningen för att utföra trädbeskärningen säkert och effektivt även på de högsta höjderna.

Vi beskär dina träd i toppform

Vi är experter på att beskära flera sorters träd, inklusive äppelträd för en riklig skörd, ekar för att bevara deras majestätiska skönhet och beskärning av plommonträd för en sund tillväxt. Oavsett vilken typ av trädvård du behöver så finns vårt kunniga team här för att hjälpa dig. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och få dina träd i toppform.

Våra övriga trädgårdstjänster i Sotenäs

Förutom trädbeskärning så erbjuder flera olika trädgårdstjänster runt om i Sotenäs som exempelvis Kungshamn, Smögen, Hunnebostrand, Bovallstrand, Bohus Malmön, Tossene, Väjern och Hovenäset.

 

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning

Kontakta oss