Bortforsling i Sotenäs

Behöver du hjälp med bortforsling i Sotenäs? Vi på Lundens Gård erbjuder en smidig och prisvärd bortforslingstjänst. Vi tar hand om allt från träd, grenar och kvistar till ris, stubbar och gräsklipp. Vårt erfarna och professionella team har den utrustning som krävs för att utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. Vi lämnar alltid platsen ren och snygg. Vi erbjuder kostnadsfri offert, snabb och smidig service, flexibilitet och anpassning efter dina behov, och en hållbar bortforsling. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Bortforsling i Sotenäs

Professionell bortforsling av trädgårdsavfall i Sotenäs

Vi har specialiserat oss på bortforsling av träd och grenar runt om i Sotenäs. Ibland kan vi ta hand om avfallet med egen styrka men oftast överträffas mänsklig kraft av vårt team med kran och vagn. Vår skogsvagn är skräddarsydd för att lasta stora stockar och ris. Den har kapacitet att rymma mer än en vanlig container och är en perfekt bra lösning för bortforsling.

Att anlita oss för bortforsling kan vara väldigt prisvärt och spara mycket tid för er. Ett rislass på riskärran pressas samman med hjälp av den stora gripklon som sitter på kranen vilket gör att det packas mycket bra. Ett lass på riskärran kan motsvara 20 lass ris på en vanlig släpkärra. Så genom att anlita oss för bortforsling i Sotenäs kan du köpa dig fri från många timmars arbete och körande till och från återvinningen.
 
Vi kan också städa rent i trädgården och runt där högarna samlats. Vi använder de kraftigaste lövblåsar och kan snabbt städa rent efter småkvistar och skräp.

Hållbar lösning med egna upplagsplatser

Normalt transporteras stockar och ris till våra speciella upplagsplatser, där de effektivt flisas med stora maskiner. Allt material återanvänds, med huvuddelen som går till olika värmeverk, medan annat används som massaved. Återvinning av flis är ett miljövänligt val, då flisen förbränns i stora pannor med effektiv rökgasrening. Vanligtvis sker bortforslingen inom samma kommun där trädfällningen utförts, vilket minimerar långa transportsträckor.

Bortforsling
Bortforsling med stor traktor

Våra övriga trädgårdstjänster i Sotenäs

Förutom bortforsling så erbjuder flera olika trädgårdstjänster runt om i Sotenäs som exempelvis Kungshamn, Smögen, Hunnebostrand, Bovallstrand, Bohus Malmön, Tossene, Väjern och Hovenäset.

 

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning

Kontakta oss