Säker trädfällning och stubbfräsning i Vänersborg

”Jag är så nöjd och skall med glädje å stolthet rekommendera er.”

Ulla G. Kamperöd


Lundens Gård - ett komplett urval av trädtjänster

Har du som bor i Vänersborg behov av stubbfräsning, fälla svåra träd eller beskärning  du varmt välkommen att kontakta oss på Lundens Gård. Vi har lång erfarenhet av trädfällning och kan hjälpa dig att fälla träd, fräsa stubbar, att beskära träd, ta hand om trädgårdsavfall, klippa häckar som är lätta eller svårare mm. På Lundens Gård erbjuder vi stubbfräsning, beskärning, häckklippning och trädfällning i hela Vänersborg. Vi vill att du skall känna dig trygg och säker i ditt val att anlita oss som trädfällare och arborist. Detta gäller i allt från första kontakt till dess vi har städat, krattat och blåst din gräsmatta.

På Lundens Gård strävar vi efter att kunna erbjuda dig som kund ett komplett och heltäckande utbud av kvalitativa trädtjänster som först och främst omfattar arbete som arborist o trädfällning i Vänersborg men också nu inkluderar stubbfräsning, beskärning och bortforsling. Vi strävar efter att finnas för våra kunder som det trygga och säkra valet när det kommer till träd.

Eftersom vi har lång erfarenhet av att fälla träd, besitter en bred och omfattande kunskap och samtidigt alltid jobbar utifrån ett mycket högt säkerhetstänk i allt vi gör så använder vi avancerad utrustning och har heltäckande försäkringar för optimal trygghet. 

Om du känner du att detta låter som något för dig så kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök. Vid detta besök ger vi dig antingen ett fast pris direkt eller så återkommer i med skriftlig prisförslag. Dessa kostnadsförslag tar också hänsyn till möjligheten för dig att använda RUT-avdraget, vilket sparar dig hela 50% av arbetskostnaden. Varmt välkommen.

”Vi ska vara ett tryggt och säkert val för trädfällning” 

Ingemar Rickenlund, Lundens Gård

Jag har arbetat med trädfällning, gallring och röjning och beskärning i hela mitt liv på våra egna gårdar och arrendemarker. Så en dag för sju år sedan mötte jag Atle Trädfällare, en närmst legendarisk arborist på Lidingö. Vi jobbade tillsammans under flera vintrar på Lidingö och hittade nya arbetsmetoder. Efter lite studerande fann vi att det saknades någon som kunde erbjuda det vi ville göra på Västkusten och 2017 satte vi upp skylten vid vår gård på Orust. Resultatet har inte låtit vänta på sig och numera fäller vi träd för kunder under 250 dagar om året. Vårt sätt att arbeta är en kombination av vårt eget säkerhetstänkande och fokus på effektiva maskiner tillsammans med de tekniker och noggrannhetstänkande som vi lärt oss utav Atle Trädfällare.

Idag erbjuder vi trädfällning från mark och sektionsfällning uppe i träd. Allt vi fäller kan vi bortforsla till någon av våra depåer där stockar och ris återanvänds till flis och massaved.

Vi arbetar med en kombination av

Effektiva maskiner….

Vi har tagit med oss traktor och huggarvagn in i trädgårdarna. Om man har huggt träd i skogen har man fått lära sig hur mycket man vinner i effektivitet med olika maskiner. Vi har anpassat vår traktor och vagn till trädfällning i trädgårdar så att det inte blir markskador och så att vi kan få med alla kvistar och ris mm.

… och stor yrkesskicklighet

En kombination av stor erfarenhet och specialistkunskap.  Glädjande nog fortsätter vårt samarbete med Atle Trädfällare. Atle, som är en av de främsta i Sverige som trädfällare uppe i träd och vi brukar samla ihop de allra svåraste uppdragen till gemensamma projekt. På bilden ser vi Atle ta ner delar av en jättelik bok i Forshälla. Varje år arbetar vi tillsammans med andra trädfällningsföretag som ett sätt att förnya och förbättra våra metoder. Vi fäller träd varje nästan varje dag nästan året runt. Det blir i regel 6 fälldagar i veckan och samlar på så sätt på oss värdefull erfarenhet kontinuerligt.

Fällningar i Vänersborg

Stor tall nära hus

Det fanns inte så mycket utrymme på denna gräsmattan. En ståtlig tall som snart kan användas i kaminen inomhus.