Stubbfräsning Vänersborg

Lundens Gård är det självklara valet för stubbfräsning i Vänersborg med omnejd. Vi ser till att fräsa stubbarna på ett säkert och smidigt sätt till fasta och konkurrenskraftiga priser. Vi ser fram emot att höra från dig idag, Varmt Välkommen!

Varför anlita Lundens Gård för stubbfräsning i Vänersborg?

Har du ett antal stubbar i din trädgård som har stått där alldeles för länge? Lundens Gård är det gamla familjeföretaget som tar hand om din trädgård och dess stubbar på nolltid. Med lång erfarenhet, bred kunskap och professionellt bemötande kan vi erbjuda dig den absolut bästa servicen i Vänersborg med omnejd. 

Dessutom lämnar vi alltid garanti på våra jobb, skulle det hända att vi missar en rot så kommer vi tillbaka och åtgärdat det utan extra kostnad. Vi på Lundes Gård ser till att ge dig som kund en helhetslösning från första kontakt till ett väl utfört arbete. 

Genom att välja oss får du på ett enkelt och smidigt sätt bort dina stubbar så du kan utnyttja din trädgård till dess fulla potential igen. Vanligtvis kan boka en tid inom bara ett par dagar från första kontakt. 

Efter utfört arbete lämnar vi på Lundes Gård alltid er trädgård i perfekt skick då våra metoder för stubbfräsning är väldigt skonsamma för er trädgård. 

 

Stubbfräsning Vänersborg

Kvalitet, Mervärde, Professionalism,  Punktlighet, Svarstiden

Angelinne
5/5

Mycket trevliga, kompetenta och nogranna. De snabbt svar när man kontaktar dem, gör ett perfekt jobb och städar upp ordentligt efter sig. Jag rekommenderar Lundens Gård å det varmaste

Charlotte
5/5

Helt otroligt utfört. Syns inte ett spår efter arbetet mer än att trädet är borta.
Fantastiskt arbete.

Elisabeth
5/5

Han kommer med allt sin utrustning och fixar så det blir superfint.

Knopens Stuga
5/5
Behöver du röja och få fram solen på din tomt?
Kontakta lundens gård så får ni hjälp med träd, stubbar och buskar
Sandra
5/5

Häck-klippning av bästa klass. Fast den var superhög och av ligustern och avenbok så blev den kort och fin. Nu är vi stolta radhusägare!

Mirtha
5/5

Varför Stubbfräsning?

Är det värt att lägga pengar på stubbfräsning? Det finns flera bra anledningar varför stubbfräsning är nödvändigt. Det första man tänker på är kanske det estetiska, att kvarstående stubbar efter en trädfällning ger ett tråkigt intryck av en trädgård. Låter man en stubbe stå för länge blir det ofta en samlingsplats för insekter, skadedjur och svamp vilket kan ha en negativ effekt på andra växter i området. En stubbe kan även utföra en skaderisk för små barn. 

Varför slita ut ryggen genom att försöka gräva bort en stubbe när det enbart tar ett par minuter med vår moderna stubbfräs? Stubbfräsning är en fantastiskt effektivt sätt att bli av med stubbar på din tomt och samtidigt främjar det övrigt växtliv.

Alltid fasta och förmånliga priser med RUT-avdrag

Vi erbjuder dig fasta och konkurrenskraftiga priser till våra stubbfräsningar i Vänersborg. Du kan enkelt ringa oss eller fylla i kontaktformuläret om du har fler frågor eller funderingar. Våra priser är förmånliga och alltid utan dolda avgifter, vi värdesätter alla våra kunder och ger högsta möjliga kvalité.

Prisexempel för ett fräsa bort 3 st stubbar med en diameter på 30 cm vardera:

Netto (d.v.s. efter RUT- avdrag): 1500 kr exkl. moms= 1875 kr. 

Som privatperson kan du använda RUT-avdrag till stubbfräsning, vilket sparar dig hela 50% av den totala arbetskostnaden. Vi sköter administrationen hela vägen till den slutliga fakturan. 

Varmt Välkomna att kontakta oss redan idag, vi ser fram emot att höra från er!

 

Kontakta oss