Bortforsling Trollhättan

Behöver du hjälp med bortforsling i Trollhättan? Kanske din trädgård är fylld med träd, grenar, och kvistar som behöver transporteras bort. Vi är här för att underlätta för dig genom att erbjuda effektiv och pålitlig bortforslingstjänst. Med vårt duktiga team och specialiserad utrustning tar vi hand om allt från små kvistar till större trädstammar. Du kan lita på oss för ett prisvärt och snabbt avlägsnande av trädgårdsavfall så din utomhusmiljö blir ren och fräsch. Kontakta oss för hjälp med bortforsling i Trollhättan.

Bortforsling Trollättan med traktor.

Prisvärd bortforsling av trädgårdsavfall i Trollhättan

Vi har specialiserat oss på bortforsling av träd och grenar runt om i Trollhättan. Ibland kan vi ta hand om avfallet med egen styrka men oftast överträffas mänsklig kraft av vårt team med kran och vagn. Vår skogsvagn är skräddarsydd för att lasta både stora stockar och ris. Den har kapacitet att rymma mer än en vanlig container och är en mycket bra lösning för bortforsling.

Att anlita oss för bortforsling kan vara mycket kostnadseffektivt och tidsbesparande. Ett rislass på riskärran pressas samman med hjälp av den stora gripklon som sitter på kranen vilket gör att det packas mycket bra. Ett lass på riskärran kan motsvara 20 lass ris på en vanlig släpkärra. Så genom att anlita oss för bortforsling kan du köpa dig fri från många timmars arbete och körande till och från återvinningen.
 
Vi kan också städa rent i trädgården och runt där högarna samlats. Vi använder de kraftigaste lövblåsar och kan snabbt städa rent efter småkvistar och skräp.

En mer hållbar lösning med egna upplagsplatser

Normalt transporteras stockar och ris till våra speciella upplagsplatser, där de effektivt flisas med stora maskiner. Allt material återanvänds, med huvuddelen som går till olika värmeverk, medan annat används som massaved. Återvinning av flis är ett miljövänligt val, då flisen förbränns i stora pannor med effektiv rökgasrening. Vanligtvis sker bortforslingen inom samma kommun där trädfällningen utförts, vilket minimerar långa transportsträckor.

Bortforsling
Bortforsling med stor traktor

Våra övriga trädgårdstjänster i Trollhättan

Förutom bortforsling så erbjuder flera olika trädgårdstjänster runt om i Trollhättan som exempelvis Bäberg, Garnviken, Sjuntorp och Upphärad. Klicka på nedan tjänster för att läsa mer

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning

Kontakta oss