Professionell trädbeskärning i Tanum

Vill ni ha vackra och friska träd? Anlita oss för professionell trädbeskärning i Tanum så formar vi träden precis som ni vill. Vi beskär alla sorters träd, såsom fruktträd, prydnadsträd, äppelträd, ekar med flera. Beskärning gör träden vackrare och förbättrar dess hälsa. Våra olika beskärningstekniker är omsorgsfullt utvecklade för att minska riskerna för skador. Vi lägger alltid fina snitt så att barken kan växa över dem och läka naturligt. Genom att välja de mest lämpliga vinklarna håller vi ytorna som skall läka så små som möjligt så trädet snabbt kan återhämta sig.

Anlita oss för effektiv trädbeskärning

Anlita oss för trädbeskärning i Tanum så hjälper vi dina träd att trivas och blomstra. Våra kunniga trädvårdsexperter är redo att ge dina träd all den omsorg de förtjänar. Vi anpassar våra lösningar efter just dina önskemål och din trädgårds estetik och utformning. Vi arbetar med noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att trädbeskärningen utförs säkert och med högsta kvalitet Använd formuläret till höger eller tryck på knappen nedan för hjälp med beskärning av era träd.

Lundens Gård utför trädbeskärning i Tanum.

Beskärning utförs så trädet kan läka snabbt

Beskärning får anpassas efter trädets förmåga att läka och återhämta sig. Vissa träd är mycket livskraftiga och kan beskäras hårt alternativt hamlas, såsom pil och ask. Andra träd kan vara mycket känsliga såsom exempelvis plommonträd eller äppelträd. Det finns olika regler man bör följa för hur mycket som kan beskäras vid ett enstaka tillfälle, vilket vi alltid tar hänsyn till. För äppelträd eller andra fruktträd som inte beskurits på många år så krävs det normalt tre efterföljande beskärningar för att få en lämpliga krona. En för hård trädbeskärning leder ofta till att trädet svara med att skjuta många vattenskott.

 

Våra skickliga trädvårdsexperter som är verksamma i Tanum har en passion för träd och vet exakt hur man ska vårda och forma dem på bästa sätt. Vi tror att vackra träd bör vara friska träd, och vår beskärningsteknik är utformad för att främja trädens hälsa och livslängd. Vi är experter på att beskära äppelträd, plommonträd, körsbärsträd med mera.

Trädbeskärning på gång
Beskärning Träd

Upptäck vad som ingår i vår trädbeskärning i Tanum

När det kommer till trädbeskärning i Tanum så är det viktigt att förstå vad du kan förvänta dig av denna vår tjänst. Vi är här för att ge dig en detaljerad översikt över vad beskärning innebär. Dina träd förtjänar omsorg och uppmärksamhet, och vi är redo att leverera resultat. Läs mer om våra tjänster inom beskärning här.

Höghöjds beskärning av träd

Vår höghöjds beskärningstjänst är dedikerad till att ta hand om dina träd som når ovanliga höjder. Oavsett om det handlar om majestätiska parkträd, stora prydnadsträd, eller robusta skogsträd och ekar så har vi kompetensen och utrustningen för att utföra beskärningen säkert och effektivt.

Vi tar hand om alla träd

Vi är experter på att beskära all sorters träd, inklusive äppelträd för en riklig skörd, beskära ekar för att bevara deras majestätiska skönhet och beskära plommonträd för en sund tillväxt. Oavsett vilken typ av trädvård du behöver, är vårt kunniga team i Tanum här för att hjälpa dig. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och få dina träd i toppform.

Våra övriga trädgårdstjänster i Tanum

Förutom beskärning så erbjuder flera olika trädgårdstjänster runt om i Tanum som exempelvis Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Kville, Kämpersvik, Rabbaldshede, Raftötången, Resö, Sannäs, Tanumshede, Bullarebygden och Havstenssund.

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning

Kontakta oss