Bortforsling på Tjörn

Är din trädgård eller tomt på Tjörn fylld med träd, grenar, och kvistar som behöver forslas bort? Vår professionella bortforslingstjänst är skräddarsydd för att göra processen enkel och smidig för dig. Med vår dedikerade personal och specialiserade utrustning tar vi hand om allt från små kvistar till stora trädstammar. Du kan lita på oss för att ge dig en effektiv och kostnadseffektiv lösning för att ta bort allt trädgårdsavfall. Kontakta oss idag för att få hjälp med bortforsling på Tjörn och låt oss ta hand om det åt dig.

Bortforsling av träd, grenar och trädgårdsavfall på Tjörn

Lundens Gård är specialister på bortforsling av träd och grenar runt om på Tjörn. Ibland krävs manuell dragning och bortforsling av grenar men oftast använder vi både kran och vagn. Vår skogsvagn är skräddarsydd för att lasta både stora stockar och ris, och den har kapacitet att rymma mer än en vanlig container och är en optimal lösning för bortforsling.

Att beställa bortforsling kan vara mycket prisvärt och tidsbesparande. Ett rislass på riskärran pressas samman med hjälp av den stora gripklon som sitter på kranen vilket gör att det packas mycket bra. Ett lass på riskärran kan motsvara 20 lass ris på en vanlig släpkärra. Så genom att anlita oss för bortforsling kan du köpa dig fri från många timmars arbete och körande till och från återvinningen. Vi kan också städa rent på tomten eller i trädgården och runt där högarna samlats. Vi använder de bästa lövblåsarna och kan snabbt städa rent efter småkvistar och skräp.
Bortforsling på Tjorn

Egna upplagsplatser på orten

Normalt transporteras stockar och ris till våra speciella upplagsplatser, där de effektivt flisas med stora maskiner. Allt material återanvänds, med huvuddelen som går till olika värmeverk, medan annat används som massaved. Återvinning av flis är ett miljövänligt val, då flisen förbränns i stora pannor med effektiv rökgasrening. Vanligtvis sker bortforslingen inom samma kommun där trädfällningen utförts, vilket minimerar långa transportsträckor.

Bortforsling
Bortforsling med stor traktor

Våra övriga trädgårdstjänster på Tjörn

Förutom bortforsling så erbjuder flera olika trädgårdstjänster runt om på Tjörn som exempelvis Skärhamn, Rönnäng, Kyrkesund, Kållekärr, Myggenäs, Mjörn, Höviksnäs, Klövedal och Röra Strand.

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning