Bortforsling i Tanum

Är din trädgård i Tanum fylld med träd, grenar, och kvistar som behöver tas om hand? Vi är här för att underlätta för dig genom att erbjuda effektiv och pålitlig bortforslingstjänst. Med vårt engagerade team och specialiserad utrustning tar vi hand om allt från små kvistar till större trädstammar. Du kan lita på oss för ett effektivt och prisvärt avlägsnande av trädgårdsavfall, vilket gör din utomhusmiljö ren och fräsch. Kontakta oss idag för att få hjälp med bortforsling i Tanum.

Effektiv bortforsling av trädgårdsavfall i Tanum

Lundens Gård specialiserar sig på effektiv bortforsling av träd och grenar runt om i Tanum. Ibland krävs manuell dragning och bortforsling av grenar, men oftast överträffas mänsklig kraft av vårt team med kran och vagn. Vår skogsvagn är skräddarsydd för att lasta både stora stockar och ris, och den har kapacitet att rymma mer än en vanlig container och är en optimal lösning för bortforsling.

Att köpa bortforsling kan vara mycket kostnadseffektivt och tidsbesparande. Ett rislass på riskärran pressas samman med hjälp av den stora gripklon som sitter på kranen vilket gör att det packas mycket bra. Ett lass på riskärran kan motsvara 20 lass ris på en vanlig släpkärra. Så genom att anlita oss för bortforsling kan du köpa dig fri från många timmars arbete och körande till och från återvinningen.
 
Vi kan också städa rent i trädgården och runt där högarna samlats. Vi använder de kraftigaste lövblåsar och kan snabbt städa rent efter småkvistar och skräp.
Bortforsling Tanum

Egna upplagsplatser för en mer hållbar lösning

Normalt transporteras stockar och ris till våra speciella upplagsplatser, där de effektivt flisas med stora maskiner. Allt material återanvänds, med huvuddelen som går till olika värmeverk, medan annat används som massaved. Återvinning av flis är ett miljövänligt val, då flisen förbränns i stora pannor med effektiv rökgasrening. Vanligtvis sker bortforslingen inom samma kommun där trädfällningen utförts, vilket minimerar långa transportsträckor.

Bortforsling
Bortforsling med stor traktor

Våra övriga trädgårdstjänster i Tanum

Förutom bortforsling så erbjuder flera olika trädgårdstjänster runt om i Tanum som exempelvis Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Kville, Kämpersvik, Rabbaldshede, Raftötången, Resö, Sannäs, Tanumshede, Bullarebygden och Havstenssund.

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning

Kontakta oss