Trygg och säker stubbfräsning på Lidingö

Stubbfräsning med maskin

Har du med hus  på Lidingö  behov av stubbfräsning är du varmt välkommen att kontakta oss på Lundens Gård. Vi har lång erfarenhet av stubbfräsning och kan hjälpa dig att fräsa enskilda stubbar, fräsa rabatter och att fräsa bort häckar.

För att du ska känna dig säker på att inga tillägg eller extra kostnader ska dyka upp på fakturan arbetar vi alltid med fasta priser och vi ombesörjer RUT-avdraget så att du endast betalar din del efter RUT-avdrag.

Om det mot förmodan skulle visa sig att vi missat att fräsa ner hela stubben till önskad nivå, kommer vi utan kostnad tillbaka och rättar till detta. I fall det är stora stubbar där det blir mycket spån kan det hända att det är svårt att se alla delar på stubben. Om det skulle hända så kommer vi tillbaka.

Hos oss kan du enkelt och smidigt få ett fast prisförslag för stubbfräsning genom att ringa oss eller genom att begära en kostnadsfri offert.

 

Varför anlita Lundens Gård för stubbfräsning

Stubbfräsning

Oavsett vem du väljer att anlita är det viktigt att aktören har lång erfarenhet, kompetent personal, bred kunskap, den rätta utrustningen och att de arbetar utifrån ett högt säkerhetstänk. Detta för att säkerställa att allt går rätt till enligt dina önskemål och att dina träd tas hand om på ett säkert och tryggt sätt. Vår personal har mycket lång erfarenhet från stubbfräsning både på Lidingö och i andra områden kring Stockholm både i Norr-ort och Söder-ort. Vi har endast svenskspråkig personal som kan hjälpa dig med tips och råd i fall du behöver detta.

Olika sorters stubbfräsning

Kontakta oss