Häckklippning i Uddevalla

Lundens Gård, din lokala expert på häckklippning i Uddevalla med omnejd. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att vårda och klippa dina häckar. Med noggrann planering och precisionsskärning skapar vi täta, raka och vackra häckar som ger både skönhet och integritet åt din trädgård. Vi tar hänsyn till din trädgårds unika behov och strävar efter att skapa en harmonisk och välskött utemiljö.

Lita på oss för häckklippning i Uddevalla och närliggande områden.

Häckklippning Uddevalla

Vanligaste frågorna om att klippa häck i Uddevalla

Under alla de år vi jobbat med att beskära eller klippa häckar får vi så klart många frågor. Här tar vi upp de vanligaste när det gäller häckklippning.

1. När på året bör man klippa sin häck?

Lövhäckar går bra att beskära både under våren och under juli till september. Behöver du klippa lite rejälare är vårvintern bästa tidpunkten. När det gäller att beskära barrträd kan det göras två gånger om året. Under senvåren och i september.

2. Kan ni klippa höga häckar?

En hög häck är vanligtvis inga problem för oss. Vi har maskiner för det, en professionell utrustning. Men vi kan inte lova någonting förrän vi kommer till dig och ser häcken på plats. Men hittills har vi aldrig gått bet här i Uddevalla. Låt oss i ett samtal komma överens om vad som är bäst för din trädgård och häck. Oavsett om du behöver klippning, formning eller underhåll av dina häckar kan du lita på oss för att leverera en häckklippning som överträffar dina förväntningar.

3. Hur mycket kostar det?

Vi jobbar på timme. Med din rätt till RUT-avdrag blir timarvodet för häckbeskärning lägre. Men det är först när vi är på plats som vi kan göra en uppskattning. Och det besöket är givetvis gratis. Ring oss redan nu på 0708-276315 för att komma överens om en tid som passar dig. Vi ser en ära i att du som kund skall bli nöjd. Vi vet att varje trädgård är unik och kräver individuell uppmärksamhet. 

Häckklippning
Häckklippning

Våra övriga trädgårdstjänster i Uddevalla

Förutom häckklippning så erbjuder vi flera olika trädgårdstjänster runt om i Uddevalla som Ammenäs, Forshälla, Herrestad, Ljungskile, Lane-ryr, Skredsvik, Sunningen, Lyckorna & Restenäs.

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning