Bortforsling i Uddevalla

Behöver du hjälp med bortforsling av träd och grenar eller annat trädgårdsavfall i Uddevalla? Vi erbjuder en prisvärd och effektiv tjänst för att samla in och transportera bort allt från små kvistar till stora trädstammar. Vi avlägsnar allt trädgårdsavfall och gör din trädgård eller mark ren och fräsch. Kontakta oss idag för att få hjälp med bortforsling i Uddevalla.

Anlita oss för bortforsling av träd & grenar i Uddevalla

Lundens Gård är experter på bortforsling av träd och grenar i Uddevalla med omnejd. Vi samlar ihop och avlägsna både stockar och grenar från nedlagda träd. Ibland krävs manuell dragning och bortforsling av grenar, men oftast överträffas mänsklig kraft av vårt team med kran och vagn. Vår skogsvagn är skräddarsydd för att lasta både stora stockar och ris, och den har kapacitet att rymma mer än en vanlig container och är en optimal lösning för bortforsling av mycket trädgårdsavfall.

Att få hjälp med bortforsling kan vara mycket kostnadseffektivt och tidsbesparande. Ett rislass på riskärran pressas samman med hjälp av den stora gripklon som sitter på kranen vilket gör att det packas mycket bra. Ett lass på riskärran kan motsvara 20 lass ris på en vanlig släpkärra. Så genom att anlita oss för bortforsling kan du köpa dig fri från många timmars arbete och körande till och från återvinningen. Vi kan också städa rent i trädgården och runt där högarna samlats. Vi använder de kraftigaste lövblåsar och kan snabbt städa rent efter trädgårdsavfall som småkvistar och skräp.
Bortforsling i Uddevalla

Egna upplagsplatser för kortare transportsträckor

Vi transporterar normalt grenar, stockar och ris till våra egna speciella upplagsplatser, där de effektivt flisas med stora maskiner. Allt material återanvänds där huvuddelen går till olika värmeverk och resten används som massaved. Återvinning av flis är ett miljövänligt val, då flisen förbränns i stora pannor med effektiv rökgasrening. Vanligtvis sker bortforslingen inom samma kommun där trädfällningen utförts, vilket minimerar långa transportsträckor.

Bortforsling
Bortforsling med stor traktor

Övriga trädgårdstjänster i Uddevalla med omnejd

Förutom bortforsling så erbjuder vi flera olika trädgårdstjänster runt om Uddevalla som exempelvis Ammenäs, Forshälla, Herrestad, Ljungskile, Lane-ryr, Skredsvik, Sunningen, Lyckorna & Restenäs.

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning

Kontakta oss