Bortforsling i Munkedal

Behöver du hjälp med bortforsling av träd, grenar eller annat trädgårdsavfall i Munkedal? Vi på Lundens Gård erbjuder er en smidig och kostnadseffektiv  bortforslingstjänst. Vi tar hand om allt från träd, grenar och kvistar till ris, stubbar och gräsklipp. Våra professionella medarbetare har all den utrustning som krävs för att utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. Vi lämnar alltid platsen ren och snygg. Vi erbjuder kostnadsfri offert, snabb och smidig service som anpassas efter dina behov. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på bortforsling i Munkedal.
Bortforsling Munkedal

Bortforsling av träd och grenar i Munkedal - Spara tid och pengar!

Vi hjälper er med bortforsling i Munkedal med en smidig och effektiv lösning.

Vi tar hand om allt:

  • Trädfällning och beskärning
  • Bortforsling av grenar, ris och stammar
  • Stubbfräsning
  • Röjning av sly och undervegetation
  • Städning av trädgården

Vårt team är erfaret och professionellt och vi har den utrustning som krävs för att utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. Vi har både kran och vagn, samt en skräddarsydd skogsvagn för att kunna lasta och transportera stora mängder avfall.

Att anlita oss kan spara dig både tid och pengar. Vi kan ta hand om allt arbete, från fällning till bortforsling, och du slipper åka till återvinningen själv. Vi kan också packa avfallet effektivt, vilket gör att vi kan transportera mer per lass.

Hållbar lösning med egna upplagsplatser

Normalt transporteras stockar och ris till våra speciella upplagsplatser, där de effektivt flisas med stora maskiner. Allt material återanvänds, med huvuddelen som går till olika värmeverk, medan annat används som massaved. Återvinning av flis är ett miljövänligt val, då flisen förbränns i stora pannor med effektiv rökgasrening. Vanligtvis sker bortforslingen inom samma kommun där trädfällningen utförts, vilket minimerar långa transportsträckor.

Bortforsling
Bortforsling med stor traktor

Våra övriga trädgårdstjänster i Munkedal

Förutom bortforsling så erbjuder flera olika trädgårdstjänster runt om i Munkedal som Dingle, Svarteborg, Hedekas och Hällevadsholm.

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning

Kontakta oss