Hjälp med bortforsling i Lysekil

Är din trädgård eller tomt i Lysekil fylld med träd, grenar, och kvistar som behöver fraktas bort? Vi kan hjälpa dig genom att erbjuda effektiv och pålitlig bortforslingstjänst. Med vårt engagerade team och specialiserad utrustning tar vi hand om allt från små kvistar till större trädstammar. Du kan lita på oss för ett effektivt och prisvärt avlägsnande av trädgårdsavfall, vilket gör din utomhusmiljö ren och fräsch. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med bortforsling i Lysekil.

Bortforsling av träd och grenar i Lysekil

Lundens Gård specialiserar sig på  bortforsling av träd och grenar i Lysekil med omnejd. Ibland krävs manuell dragning och bortforsling av grenar, men oftast överträffas mänsklig kraft av vårt team med kran och vagn. Vår skogsvagn är skräddarsydd för att lasta stora stockar och ris och har kapacitet att rymma mer än en vanlig container. Det är en optimal lösning för att forsla bort grenar och trädgårdsavfall.

Att köpa bortforsling kan vara mycket kostnadseffektivt och tidsbesparande. Ett rislass på riskärran pressas samman med hjälp av den stora gripklon som sitter på kranen vilket gör att det packas mycket bra. Ett lass på riskärran kan motsvara 20 lass ris på en vanlig släpkärra. Så genom att anlita oss för bortforsling kan du köpa dig fri från många timmars arbete och körande till och från återvinningen. Vi kan också hjälpa er med att städa rent i trädgården. Vi använder de kraftigaste lövblåsar och kan snabbt städa rent efter småkvistar och skräp.
Bortforsling Lysekil

Egna upplagsplatser inom samma kommun

Normalt transporteras stockar och ris till våra speciella upplagsplatser, där de effektivt flisas med stora maskiner. Allt material återanvänds, med huvuddelen som går till olika värmeverk, medan annat används som massaved. Återvinning av flis är ett miljövänligt val, då flisen förbränns i stora pannor med effektiv rökgasrening. Vanligtvis sker bortforslingen inom samma kommun där trädfällningen utförts, vilket minimerar långa transportsträckor.

Bortforsling
Bortforsling med stor traktor

Våra övriga trädgårdstjänster i Lysekil

Förutom bortforsling så erbjuder vi flera olika trädgårdstjänster runt om i Lysekil som Brastad, Brodalen, Grundsund, Fiskebäckskil, Rågårdsvik, Skalhamn, Rixö och Slävik.

Trädfällning

Stubbfräsning

Beskärning

Bortforsling

Häckklippning