Trädfällare västkusten

Publicerad 2021-06-17

Omfattning Initialt timanställning upp till 100%

Vi behöver förstärka med en medarbetare som trädfällare. Du har motorsågskörkort med minst AB-behörighet och vana med motorsågar och kommer att arbeta i våra olika uppdrag som mestadels sker ute hos privata kunder i villaträdgårdar, men också för bostadsrättsföreningar, markägare och vägföreningar.
Du är noggrann då många av våra arbeten sker inne i trädgårdar som kräver varsamhet och är medveten om och kan hantera de risker som finns i arbetet. Du är också uthållig för att slutföra olika moment och kan lämna de olika arbetsplatserna med gott resultat. Arbetet är mångsidigt och varierande och du kommer också att arbeta aktivt i trädfällningsjobbens olika delar beroende på kunskaps- och erfarenhetsnivå. Det fungerar bra med f-skattare. Du har bil och kan ta dig till våra olika arbetsplatser. Vi hugger längs hela kusten från Stenungsund och Stora Höga i söder till Tanum i norr och även inåt i landet mot Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla.

Intresserad? Skicka in ansökan på info@lundensgard.se

Traktorförare Orust deltid

Publicerad 2021-06-17

Omfattning hel- eller deltid 60%.
Vi söker en ny anställd som i första hand kan köra traktor och huggarvagn. Vi söker en ansvarsfull medarbetare med huvudsaklig arbetsuppgift att arbeta med trädfällningsuppdrag och köra traktor och skogskran i dessa uppdrag. Du är noggrann då många av våra arbeten sker inne i trädgårdar som kräver varsamhet. Du är också uthållig för att slutföra olika moment och kan lämna de olika arbetsplatserna med gott resultat. Arbetet är mångsidigt och varierande och du kommer också att arbeta aktivt i trädfällningsjobbens olika delar beroende på kunskaps- och erfarenhetsnivå. Det är en stor fördel om du har motorsågskörkort AB. Till största del avser arbetet körning i samband med trädfällningsuppdrag men också underhåll av traktor och maskiner, samt visst arbete inom jordbruk. Du har god vana av att köra moderna traktorer. Du har lätt att samarbeta och ta instruktioner och kommer att samordna med andra anställda. Lön enl. ök, det går också bra med f-skattare. Du har egen bil och bor inte för långt från oss.

Klicka för ansökan via arbetsförmedlingen

Medarbetare trädfällning timanställning

Publicerad 2020-07-15

Vi söker dig som vill vara med och arbeta i olika trädfällningsuppdrag med bortforsling,
städning, lövblåsning mm. Arbetet är fysiskt och ute i naturen och du trivs med att arbeta på

det viset. Uppdragen är varierande och tempot tidvis högt. Det är fördel om du har bil så du kan ta dig till de olika arbetsplatserna. Vi arbetar från Stenungsund i Söder till Lysekil, Munkedal och Uddevalla i norr. De är flest jobb på Orust och Tjörn men också Uddevalla, Lysekil, Munkedal och Stenungsund kommuner. Du avgör själv hur mycket och hur ofta du
kan arbeta. Här kan du läsa mer om olika sätt att fälla träd.

Intresserad? Skicka in ansökan på info@lundensgard.se